chuunin Posted May 21, 2009 Report Share Posted May 21, 2009 chciałbym wykonać misję poboczną "korsarze" rozmawiałem z Garothem ,podjołem się wykonania misji lece do odpowiedniego systemu i według poradnika powinienem pojść do statku MSV Majesty ,ale nigdzie takiego nie ma ,a na planecie powiązanej z tą misją mogę wylądować dopiero po odwiedzenie tego statku czy muszę coś zrobić żeby zobaczyć ten statek na mapie a może po prostu statek jest w innym systemie niż planeta Xawin? proszę o pomoc i z góry dziękuję Link to comment Share on other sites More sharing options...
Resvain Posted May 21, 2009 Report Share Posted May 21, 2009 chciałbym wykonać misję poboczną "korsarze" rozmawiałem z Garothem ,podjołem się wykonania misji lece do odpowiedniego systemu i według poradnika powinienem pojść do statku MSV Majesty ,ale nigdzie takiego nie ma ,a na planecie powiązanej z tą misją mogę wylądować dopiero po odwiedzenie tego statku czy muszę coś zrobić żeby zobaczyć ten statek na mapie a może po prostu statek jest w innym systemie niż planeta Xawin? proszę o pomoc i z góry dziękuję MSC Majesty zaznaczonego na mapie nie ma - musisz się przyjrzeć, to zobaczysz niebieski, migający punkt obok Xawina. Kliknij na niego i wybierz opcję "skanuj". Tyle. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chuunin Posted May 21, 2009 Author Report Share Posted May 21, 2009 dzięki nie przyglądałem się zbytnio bo inne statki były wyrażnie zaznaczone(np.MSV Orion) temat można zamknąć a ja witam nowego użytkownika forum Link to comment Share on other sites More sharing options...
Resvain Posted May 21, 2009 Report Share Posted May 21, 2009 a nie ma za co i witam serdecznie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mateusz(stefan) Posted May 21, 2009 Report Share Posted May 21, 2009 Problem rozwiązany, więc temat zamykam.W razie potrzeby otwarcia tematu, proszę o kontakt przez PW. Link to comment Share on other sites More sharing options...