RTMF Posted May 8, 2009 Report Share Posted May 8, 2009 Mam niezwykle irytujący problem związany z grą Planescape: Torment. Otóż gra zawiesza mi się gdy więcej postaci używa czarów . O.K. gram wojownikiem więc jakoś bez nich sobie radzę ale nie mam wpływu na to czy ich używają przeciwnicy. To kłopot z kompatybilnością systemu czy tylko tego egzemplarza gry i jak temu zaradzić? HELP!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Nargogh Posted May 8, 2009 Report Share Posted May 8, 2009 Próbowałes zmniejszyć przyspieszanie sprzętowe do drugiego poziomu we właściwościach zaawansowanych Ekranu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RTMF Posted May 8, 2009 Author Report Share Posted May 8, 2009 Nie ale już spróbuję Ach... Poinformuję jak poszło dopiero późniejszym wieczorem- rodzice mnie ciągną ale i tak dzięki za fatygę Alleluja! Wszystko działa jak ulał. Wielkie dzięki, teraz mogę skończyć tą niesamowitą historię Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Nargogh Posted May 8, 2009 Report Share Posted May 8, 2009 Problem rozwiązany, więc temat zamykam.W razie potrzeby otwarcia tematu, proszę o kontakt przez PW. Link to comment Share on other sites More sharing options...