Adecki90 Posted June 5, 2016 Report Share Posted June 5, 2016 Witam. Naszła mnie w końcu chęć do zagrania w Blacklist (tak wiem, szybko :P) i gdy chciałem ją zainstalować pojawił się problem. Uplay za żadne skarby nie chcę dać mi jej pobrać... Klikam "pobierz" w kliencie, następnie wybieram język i folder (na C, tam gdzie mam Uplay jeżeli to istotne, w sumie nie wiem czy da się inaczej bo nie sprawdzałem) akceptuje warunki umowy i wybieram użytkownika. Teraz pojawia się problem, gra niby ma zacząć się ściągać ale w okienku mam po lewej tylko "anuluj" a po prawej kręci się w kółko logo uplay i na tym koniec, żadnego paska postępu ani nic. Stoi tak przez godzinę dwie i nic. W opcjach mam ustawiony brak limitu wykorzystywania łącza, próbowałem też zmienić na 25MB lecz nic to nie dało. Nie pomogło też całkowite usunięcie klienta i czyszczenie CCleanerem. Na takim Steamie gry ściągają mi się błyskawicznie, to samo Origin, tylko z tym... brzydkim uplayem ciągle jakieś problemy -.- Dodam jeszcze że próbowałem ściągać też Blood Dragon który zajmuje o wiele mniej miejsca, ale efekt jest ten sam Z każdą grą to samo. Nie instaluje nic z płytek, ponieważ mój napęd jest już bliski śmierci, i Blacklist po 2 godzinach był zainstalowany w jakichś 17%. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Despero23 Posted June 5, 2016 Report Share Posted June 5, 2016 Odinstaluj Uplay używając Revo Uninstaller i zainstaluj jeszcze raz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adecki90 Posted July 3, 2016 Author Report Share Posted July 3, 2016 Ok wszystko w końcu działa, dzięki Temat można zamknąć. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irenez Posted July 3, 2016 Report Share Posted July 3, 2016 Problem rozwiązany, więc temat zamykam.W razie potrzeby otwarcia tematu, proszę autora o kontakt przez PW. Link to comment Share on other sites More sharing options...