matrix5552 Posted April 13, 2016 Report Share Posted April 13, 2016 Witama kupiłem nowy komputer od morele przyszedł złożony wszystko działało jak należy jednak po jednej nocy miałem cały czarny monitor męczyłem się z 3 h żeby przywrócić obraz udało się lecz komputer przestał wykrywać kartę graficzna na obudowie mam dodatkową moc na wentylatorki oba działają i diody od karty się świecą wiec zasilanie jest, komputer jest zapląbowany więc nie mogę wyciągać karty i podłączać na nowo, zdażyło mi sie to już 2 razy za pierwszym razem jak juz odzyskałem obraz zrobiłem formata wszytko działało az do następnej nocy wtedy znowu dokładnie to samo lecz zmienienie kabelka 2-5 razy odraz poklikanie na monitorze klawisza "source oraz auto" uratowało sytuacje, cały dzień działało znowu normalnie i dzisiaj rano znowu ten sam problem tym razem jednak nie udało się i tym razem znowu przestał wykrywac karte nie moge tez zainstalowac sterwonikow do karty bo mowi cos tam ze nie zgodne prosze o pomoc jestem dość słaby w te klocki a zwłaszcze w biosy jak coś to biosa mam dual eufi bios gigabat a płyta gigabyte ga h110m-s2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
webtom Posted April 13, 2016 Report Share Posted April 13, 2016 Pochwal się modelem zasilacza (jeżeli masz gdzieś pod ręką, to właściwie nie zaszkodziłaby pełna specyfikacja komputera), monitora, a także posiadanym systemem operacyjnym i wersją instalowanych sterowników do karty graficznej. Kiedy dokładnie ten komputer kupowałeś? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.