Pedrosa66 Posted April 8, 2016 Report Share Posted April 8, 2016 Witam . Po latach chciałem popykać znowu w PKH&D - a tu zonk, okazało się, żę gra zawiesza się kilkanaście sekund po starcie w trybie offline ... problem jest , jak wiem - znany, ba różne kombinacje zwązane z jego rozwiązaniem, dorobiły się naprawdę długiej brody ... niestety ŻADNA metoda dostępna w sieci nie pomaga w moim przypadku ! Ba - kilku urzytkowników tego tyułu poleca ... pobranie wersji pirackiej ! Nosz kurna - może mi ktoś wyjaśnić tok myślenia producenta/wydawcy tytułu, który pozwala bawić się bezproblemowo, TYLKO w pirackich wersjach ?! Jednak nie ma co podnosić sobie ciśnienia pustymi gadkami, dlatego proszę Was - jeżeli znacie DOBRE rozwiązanie tego problemu - zapodajcie je . PS. Zaraz po premierze, gra działała jak złoto - wiem, bo grałem zachwycony staroszkolnym zatęchłym klimatem ... ech do czego to doszło - patche które PSUJĄ gry 8-( Aha - wiadomość dla moderatora - wiem, że był podobny temat dla tej gry - jednak warto odświeżyć, bo wiem, że takich wkurzonych jest multum ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.