Aiden Napisano Luty 20, 2014 Zgłoś Share Napisano Luty 20, 2014 Marchewkę i surową kapustę. Serio, lubię taką, szczególnie te wewnętrzne białe i chrupiące kawałki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nerf0 Napisano Luty 20, 2014 Autor Zgłoś Share Napisano Luty 20, 2014 No, surowa kapusta jest super! Marchewka zresztą też. Ale z gotowaną mam pewne problemy. Podobnie zresztą z cebulą, której po ugotowaniu nie tknę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sedinus Napisano Luty 20, 2014 Zgłoś Share Napisano Luty 20, 2014 Cebula ma warstwy i jest pycha. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nerf0 Napisano Luty 21, 2014 Autor Zgłoś Share Napisano Luty 21, 2014 Ale tylko na surowo. Ew. smażona. :] Nigdy gotowana. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
[Ekspert] 47 Napisano Luty 21, 2014 Zgłoś Share Napisano Luty 21, 2014 @MAGnet: no na surowo. Chleb, masło, pomidor, sól, pieprz, mozzarella, cebula - żreć, nie umierać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nerf0 Napisano Luty 21, 2014 Autor Zgłoś Share Napisano Luty 21, 2014 @47Oj taaaaaak! :3BTW Magenta. Ja serio mogę zjeść całkowicie surową cebulę bez niczego. Nie w jakichś wielkich ilościach, ale ot tak dla smaku, bardzo chętnie. Poza tym w zestawieniu, które podał 47 cebulę można z powodzeniem zastąpić szczypiorkiem. Też pycha. :] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arturzyn Napisano Luty 21, 2014 Zgłoś Share Napisano Luty 21, 2014 @47Oj taaaaaak! :3BTW Magenta. Ja serio mogę zjeść całkowicie surową cebulę bez niczego. Nie w jakichś wielkich ilościach, ale ot tak dla smaku, bardzo chętnie. Poza tym w zestawieniu, które podał 47 cebulę można z powodzeniem zastąpić szczypiorkiem. Też pycha. :]Surowa cebula jest przepyszna - pokrojona w kawałki, posypana na sos majonezowo-keczupowy, którym został posmarowany wcześniej chleb... Jak tego nie jeść? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
[Ekspert] 47 Napisano Luty 21, 2014 Zgłoś Share Napisano Luty 21, 2014 sos majonezowo-keczupowyTo jest ohydne. Sam majonez - git, sam kkeczup - git. Ale razem? Gorsze niż sos z rzygowin bezpańskiego psa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arturzyn Napisano Luty 21, 2014 Zgłoś Share Napisano Luty 21, 2014 sos majonezowo-keczupowyTo jest ohydne. Sam majonez - git, sam keczup - git. Ale razem? Gorsze niż sos z rzygowin bezpańskiego psa.Właśnie bardzo dobre. A dla mnie gorsza od tych rzygowin jest musztarda. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foshek Napisano Luty 21, 2014 Zgłoś Share Napisano Luty 21, 2014 Co właśnie wcinasz?Suchary Armurzyna -,- Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arturzyn Napisano Luty 21, 2014 Zgłoś Share Napisano Luty 21, 2014 Co właśnie wcinasz?Suchary Armurzyna -,-Szamaj je, dobre są. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
[Ekspert] 47 Napisano Luty 21, 2014 Zgłoś Share Napisano Luty 21, 2014 Jak można nie lubić musztardy... Arturzyn, ogarnij się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nerf0 Napisano Luty 21, 2014 Autor Zgłoś Share Napisano Luty 21, 2014 Zjadłem parówki.Berlinki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Germanotta Napisano Luty 21, 2014 Zgłoś Share Napisano Luty 21, 2014 Kuurrrrrde, pierogi mi się rozgotowały Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nerf0 Napisano Luty 21, 2014 Autor Zgłoś Share Napisano Luty 21, 2014 Pierogi. Najlepsze odsmażane. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foshek Napisano Luty 21, 2014 Zgłoś Share Napisano Luty 21, 2014 Co właśnie wcinasz?Suchary Armurzyna -,-Szamaj je, dobre są. NIE! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Germanotta Napisano Luty 21, 2014 Zgłoś Share Napisano Luty 21, 2014 Wracając jednak do szpinaku, w pewnym momencie uaktywnił mi się gen odpowiedzialny za jego lubienie, w związku z czym nauczyłem się go przyrządzać i jestem z tego powodu szczęśliwy.Ach, szpinak. Kiedyś go szczerze nienawidziłam, ale zdałam sobie sprawę, że dobrze przyrządzony może być wyśmienity. Osobiście uwielbiam jak jest usmażony ze zwyczajnym serkiem topionym na kanapki i klasycznymi przyprawami (nie, nie mam na myśli pieprzu i soli). Jestem ciekawa jak nasza forumowa Magda Gesler go przyrządza, a nuż dzięki niej będę miała jutro wyborną kolację Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arturzyn Napisano Luty 21, 2014 Zgłoś Share Napisano Luty 21, 2014 Jak można nie lubić musztardy... Arturzyn, ogarnij się.Jak można nie lubić sosu różowego... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
[Ekspert] Xerber Napisano Luty 21, 2014 Zgłoś Share Napisano Luty 21, 2014 A dla mnie gorsza od tych rzygowin jest musztardaTo może sosu tatarskiego też nie lubisz, co? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
[Ekspert] 47 Napisano Luty 21, 2014 Zgłoś Share Napisano Luty 21, 2014 Jak można nie lubić musztardy... Arturzyn, ogarnij się.Jak można nie lubić sosu różowego...Panie kolego, miej pan litość. Nikt tego nie lubi, co zaraz ci udowodnię. Czy ktoś na sali, poza Arturzynem, lubi tę szatańską, obrzydliwie różową plwocinę?Jak tak, to proszę się nie odzywać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arturzyn Napisano Luty 21, 2014 Zgłoś Share Napisano Luty 21, 2014 A dla mnie gorsza od tych rzygowin jest musztardaTo może sosu tatarskiego też nie lubisz, co?Nie jadłem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Germanotta Napisano Luty 21, 2014 Zgłoś Share Napisano Luty 21, 2014 ... Wachowicz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Germanotta Napisano Luty 21, 2014 Zgłoś Share Napisano Luty 21, 2014 Nie, no dobra, panie Ramsay Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arturzyn Napisano Luty 21, 2014 Zgłoś Share Napisano Luty 21, 2014 Nie ma sprawy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nerf0 Napisano Luty 21, 2014 Autor Zgłoś Share Napisano Luty 21, 2014 Panie kolego, miej pan litość. Nikt tego nie lubi, co zaraz ci udowodnię. Czy ktoś na sali, poza Arturzynem, lubi tę szatańską, obrzydliwie różową plwocinę?Nigdy nie próbowałem i chyba nie zamierzam. Tak naprawdę dopiero od Arturzyna dowiedziałem się, że takie dewiacje istnieją. Co prawda jak jem frytki lubię sobie rzucić obok siebie keczup i majonez dla różnorodności, ale żeby je zmieszać? Nigdy! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...