Chivay96 Posted January 17, 2014 Report Share Posted January 17, 2014 Witam! Chciałbym zakupić telefon, który robiłby dobre zdjęcia, niestety mój lg l5 się do tego nie nadaje. Ponadto owy telefon musi być wyposażony w funkcję dzwonienia. System, ram i reszta bajerów nie bardzo mnie obchodzi, jako urządzenia z androidem używam mojego tabletu. Zastanawiam się od dłuższego czasu nad polecaną wśród moich znajomych nokią n8. Chciałbym wydać jakieś 800zł, ewentualne dopłaty wchodzą w grę. Oczywiście im taniej tym lepiej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoNamePL Posted January 20, 2014 Report Share Posted January 20, 2014 Samsung Galaxy S3 ma świetny aparat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bandusinski Posted January 20, 2014 Report Share Posted January 20, 2014 (edited) Xperia p, s, t, LG G. Seria LG Swift L ma ogólnie słaby aparat. Zgodzę się z kolega u góry. Sgs 3 ma dobry aparat, ale ekran taki sobie. Cukierkowe, przesycone kolory i niebieskawa biel. W chyba że lubisz ekran super amoled to polecam. Edited January 22, 2014 by Bandusinski Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...