figg4ro Posted January 10, 2014 Report Share Posted January 10, 2014 Czesc,Kupiłem dzisiaj szczura Genius X-G510 i zastanawiam sie na podkladka do niej... gdzies wyczytalem ze czarne nie bardzo sie sprawdzaja:/ ja osobiscie zastanawialem sie nad podkladka Tesoro ale moze doradzicie mi cos lepszego moze ktos mial przyjemnosc korzystac z tego szczura... nie chciałbym wyrzucac pieniedzy w bloto tym bardziej ze sie nie przelewa... z gory wielkie dzieki i pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
yojc Posted January 10, 2014 Report Share Posted January 10, 2014 Tematy o zakupach peryferiów zakładamy w dziale "Peryferia komputerowe, sprzęt multimedialny".Wątek przeniosłem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
opENDfist Posted January 10, 2014 Report Share Posted January 10, 2014 W tej cenie najlepsze są właśnie Tesoro Aegis i Steelseries Qck, która jednak jest czarna. Bierz Tesoro. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
figg4ro Posted January 10, 2014 Author Report Share Posted January 10, 2014 dzieki szkoda tylko ze za podkładke trzeba dac wiecej niz za szczura i jeszcze nie wiadomo czy bedzie cacy... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[Ekspert] BladyPiter Posted January 11, 2014 Report Share Posted January 11, 2014 Przy tesoro będzie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
figg4ro Posted January 11, 2014 Author Report Share Posted January 11, 2014 dzieki za pomoc zamowilem Tesoro x3 i jestem dobrej mysli ze bedzie cacy wogole to irytujace ze juz niczego teraz nie mozna kupic normalnie tylko trzeba zamawiac wszystko przez internet... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
opENDfist Posted January 11, 2014 Report Share Posted January 11, 2014 Internet jest tylko pośrednikiem, łączącym klienta z większością (jeśli nie kadym) sklepów na świecie. Jest to logiczne, że tyle sklepów ma znacznie więcej dostępnych produktów niż tylko kilka sklepów w danej lokalizacji. Ale zgadzam się - z wymienionego przeze mnie powodu ilość towarów w sklepach stacjonarnych jest bardzo ograniczona i jest to niewielki procent reszty produktów. Zakup będzie znacznie gorszy, jeśli będziemy wybierać najlepszy produkt w sklepie, niż ze wszystkich na świecie dostępnych. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...