EliteWarriorV13 Posted December 22, 2013 Report Share Posted December 22, 2013 Witam ostatnio zainstalowałem sobie kane&lynch 2 jako że średnio znam angielski potrzebuje spolszczenia jeśli ktoś zna takowe niech pisze (próbowałem z plikiem language.txt nie działa) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exclusive Posted December 22, 2013 Report Share Posted December 22, 2013 Hm.. właściwie, to gra jest spolszczona, ale jeśli Ci PLka nie działa, to wejdź w Bibliotekę na Steam, prawym kliknij na K&L2 i właściwości. Tam zakładka język i zmieniasz sobie na polski. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EliteWarriorV13 Posted December 23, 2013 Author Report Share Posted December 23, 2013 właśnie nie mam tam polskiego Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exclusive Posted December 23, 2013 Report Share Posted December 23, 2013 No to będzie ciężko, bo spolszczenie jest oficjalne, więc w takim przypadku ciężko pomóc, żeby się nie narazić na "piractwo".A właściwie, to gdzie kupiłeś grę? Na Steamie w CDA była wersja polska, tak samo, jak w Premium Games i PKK. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EliteWarriorV13 Posted December 26, 2013 Author Report Share Posted December 26, 2013 grę kupiłem przez steam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devius Posted December 26, 2013 Report Share Posted December 26, 2013 (edited) Jeśli kupiłeś przez Steamie to marne szanse, że pograsz sobie w tę wersję gry po polsku. Jeśli kupujesz grę poprzez Steam sprawdzaj zawsze języki w jakim są dostępne gry, żebyś potem zonka nie złapał. Dostępne języki dla K&L: Dog Days - Angielski, Francuski, Niemiecki, Hiszpański, Włoski. Edited December 26, 2013 by Devius Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...