cayen Posted December 21, 2013 Report Share Posted December 21, 2013 (edited) Witam, jakie polecicie słuchawki, najlepiej dokanałowe ale jeśli będą dobre i nie będą wypadać to jak najbardziej douszne. Muzyka to głównie rap. Źródło HTC One SV. Najlepiej też żeby ładnie się prezentowały Myślałem nad:AKG K315Brainwavz Alpha Edited December 21, 2013 by cayen Link to comment Share on other sites More sharing options...
cayen Posted December 22, 2013 Author Report Share Posted December 22, 2013 (edited) XeoN lepiej odpowiadaj za dnia : D Napisane, że głównie RAP ! Te Philipsy serio dobre ? Ich cena to niecałe 40zł.Najbardziej spodobały mi się właśnie Philipsy głównie z powodu ceny ale też Delty. Podaj jak możesz też jakieś modele douszne, ale żeby dobrze się trzymały choć tutaj chyba dokanałowe wygrywają. Co powiesz o tych AKG ?EDIT: Co powiesz o AKG K321? Edited December 22, 2013 by cayen Link to comment Share on other sites More sharing options...
cayen Posted December 22, 2013 Author Report Share Posted December 22, 2013 (edited) Chyba zdecyduję się na te Philipsy, cena na prawdę kusząca, a skoro piszesz, że takie dobre to nawet jak kabel padnie to 30zł nie jest aż tak szkoda. Poleciłbyś jakieś sklepy ze słuchawkami ?Możesz jeszcze coś więcej napisać na temat Brainwavz Delta i Soundmagic PL11 ? Edited December 22, 2013 by cayen Link to comment Share on other sites More sharing options...
cayen Posted December 22, 2013 Author Report Share Posted December 22, 2013 (edited) Czyli Philipsy są na tyle dobre, że nie warto dopłacać do czegoś innego w cenie do 100zł ?A jakby limit wynosił np. 150zł, byłaby już większa różnica ? Chodzi TYLKO do dokanałowe, możesz podać jakieś modele. Choć i tak pewnie zdecyduję się na Philipsy, bo po co przepłacać Edited December 22, 2013 by cayen Link to comment Share on other sites More sharing options...
cayen Posted December 22, 2013 Author Report Share Posted December 22, 2013 Dzięki, do zamknięcia ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzys135 Posted December 23, 2013 Report Share Posted December 23, 2013 NuForce NE-770X, jak do rapu to sa ekstra jednak odradzam każdemu psuły sie co miesiąc i po 5 wizycie w serwisie zażądałem zwrotu pieniędzy. Obecnie mam soundmagic e10 i polecam, bardziej zrównoważony dźwięk mam model z przewodem teoretycznie srebrzonym A z modeli do 100zl to alpha jak najbardziej kiedyś kupowałem je po 40zl i za ta cene to nie maja konkurencji. Jak dla mnie było za bardzo basowe, choć dużo zależy od Playera z którego będziesz słuchał. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cayen Posted December 23, 2013 Author Report Share Posted December 23, 2013 Jak pisałem, odtwarzacz to mój HTC One SV. Te modele z początku przekraczają budżet, nie chcę na razie tyle wydać : D Link to comment Share on other sites More sharing options...
yojc Posted December 23, 2013 Report Share Posted December 23, 2013 Problem rozwiązany, więc temat zamykam.W razie potrzeby otwarcia tematu, proszę o kontakt przez PW. Link to comment Share on other sites More sharing options...