Apacer Posted December 15, 2013 Report Share Posted December 15, 2013 Witajcie,to znowu ja Komputer już zamówiłem 3 dni temu, przy okazji od razu zamówiłem obudowę Cooler Master Elite 430 i tutaj mój problem: dziś wzięły mnie obawy co do słuszności tego wyboru. Do jutra jeszcze mam czas na modyfikację zamówienia także pytanie: póki mogę warto dopłacić 45zł i kupić Zalmana? Wszystko zmieści się czy to do jednej czy to do drugiej, ale jednak z tego co dziś wyczytałem Zalman ma grubsze blachy, 4 wentylatory w zestawie, regulator obrotów i 4 usb na przednim panelu. Co myślicie? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
yojc Posted December 15, 2013 Report Share Posted December 15, 2013 Wg mnie jak najbardziej warto. A jak nie Z9 to chociaż Z3 / Z3 Plus. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apacer Posted December 15, 2013 Author Report Share Posted December 15, 2013 Z3 niestety nie wchodzi w grę bo na Agito, gdzie zamawiałem kompa mają "Chwilowy brak towaru" a kompa chcę złożyć jeszcze przed świętami żeby móc sobie odpocząć wieczorami Bożego Narodzenia po objeździe całej rodzinki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dirian Posted December 15, 2013 Report Share Posted December 15, 2013 Zwykła Z3 jest dostępna. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apacer Posted December 15, 2013 Author Report Share Posted December 15, 2013 No dobra, ale Z9 czy Cooler Master? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gutek90 Posted December 15, 2013 Report Share Posted December 15, 2013 (edited) Również na twoim miejscu brałbym budę od Zalmana, Należy tylko pamiętać, że nie wsadzisz do niej dłuższych kart graficznych powyżej 27 cm.@DownTak, tak racja, malutki błąd. Edited December 15, 2013 by Gutek90 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dirian Posted December 15, 2013 Report Share Posted December 15, 2013 Dokładniej to 29 cm. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apacer Posted December 15, 2013 Author Report Share Posted December 15, 2013 (edited) Tak, zwróciłem na to uwagę, GTX 770 od Gigabyte'a ma bodajże 252mm także wchodzi spokojnie i do Zalmana i do Cooler Mastera EDIT:Pomyłka 292mm, ale do Zalmana wchodzi:http://forum.benchma...kompatybilność/Zmieniłem przedwczoraj na Zalmana, jutro wysyłają całego kompa bo czekali na coś tam i dziś dopiero im przyszło do magazynu, także dziękuję za pomoc (znowu) i temat można zamknąć Edited December 17, 2013 by Apacer Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...