Invar Posted December 7, 2013 Report Share Posted December 7, 2013 Witam,Pomożecie rozwiązać problem z BS ? Chciałem sobie pograć w ETS2, odpalam grę, wybieram profil i pokazuję się że nie można wczytać zapisu ponieważ jest z czymś problem(oczywiście wymienione problemy sprawdzone i dalej to samo). Klikam najnowsze zapisanie, zobaczę ciężarówkę i gra się wyłącza a potem leci BS... Oto screen :Oprócz sterownika ATI, BS powoduje razem z nim dxgmms1.sys.Miałem 2 takie bluescreeny i dwa były spowodowane tym samym... Pomożecie i powiecie jak to rozwiązać? Link to comment Share on other sites More sharing options...
yojc Posted December 8, 2013 Report Share Posted December 8, 2013 Spróbuj zaktualizować sterowniki od karty graficznej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Invar Posted December 8, 2013 Author Report Share Posted December 8, 2013 Wczoraj wywaliłem sterowniki i zainstalowałem nowe... Jak na razie wszystko działa bez problemu. Do zamknięcia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yojc Posted December 8, 2013 Report Share Posted December 8, 2013 Problem rozwiązany, więc temat zamykam.W razie potrzeby otwarcia tematu, proszę o kontakt przez PW. Link to comment Share on other sites More sharing options...