Dives Posted December 4, 2013 Report Share Posted December 4, 2013 Nie wiedziałem w jakim dziale to umieścić, więc pisze tutaj. Szukam odtwarzacza mp3, ma służyć starszej osobie. Jakieś propozycje? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoNamePL Posted December 4, 2013 Report Share Posted December 4, 2013 Może Cowon E2 jeżeli nie przeszkadza brak ekranu. Prosty i intuicyjny odtwarzacz z bardzo dobrą jakością dźwięku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dives Posted December 10, 2013 Author Report Share Posted December 10, 2013 Fortuny wydać nie chcę. Tak około stówki byłoby ok. Jakość dźwięku ma drugorzędne znaczenie. Jak pisałem ma to być dla starszej osoby. Głównie do odtwarzania czytanych książek i radia (ważne). Dodatkowymi atutami byłyby wbudowana pamięć (tak 2 GB byłoby fajnie, ale nie wiem czy w tym budżecie da radę) i prosta obsługa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
goldeneye456 Posted December 10, 2013 Report Share Posted December 10, 2013 Jeśli Sansa Clip + będzie za mała dla starszej osoby to gorzej grający Creative Zen będzie dobry. Za 100 zł kupi się jedynie używanego Zen'a, ale zadbane też są. Jeśli ma być koniecznie nowy, to typowe budżetówki ze sklepów muszą wystarczyć.http://static.frazpc...13184752074.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
RAZOR026 Posted December 11, 2013 Report Share Posted December 11, 2013 starsza osoba nie odczuje zbytniej różnicy... Link to comment Share on other sites More sharing options...