Fivtyen Posted November 17, 2013 Report Share Posted November 17, 2013 Cześć.Używam WordPressa w wersji 3.7.1, motyw Pinboard 1.0 z MyThemeShop.Adres bloga: www.odkryjmuzyke.comProblem jest następujący: w niektórych wpisach, jak zauważyłem w tych, w których umieściłem wideo z YouTube lub zdjęcia w wysokiej rozdzielczości, treść wpisu wychodzi poza szpaltę. Problem nie występuje, kiedy wejdę na bloga przez Chrome. Firefox i IE zgodnie wyświetlają "wysypaną" wersję.Screeny:Powinno być (i na Chrome jest) tak.A na FF i IE jest tak.Na poprzednim motywie nie było takiego problemu, zdjęcia i filmy dopasowane były do rozmiaru szpalty, nawet kiedy dodawałem je w oryginalnym rozmiarze.Jeśli ktoś ma pomysł, jak temu zaradzić lub chociaż wie, dlaczego tak się dzieje, będę wdzięczny za pomoc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fivtyen Posted November 18, 2013 Author Report Share Posted November 18, 2013 Do zamknięcia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
[Ekspert] Hakken Posted November 18, 2013 Report Share Posted November 18, 2013 Problem rozwiązany, więc temat zamykam.W razie potrzeby otwarcia tematu, proszę o kontakt przez PW. Link to comment Share on other sites More sharing options...