Akron Posted November 12, 2013 Report Share Posted November 12, 2013 WitamPoszukuję monitora w podanym budżecie, bo mój się zjarał. Mam słaby sprzęt, (gt 9800) tym niemniej HD bym nie pogardził. Proszę o podanie najtańszej sensownej opcji i droższej i czy warto wybrać tę droższą. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
yojc Posted November 12, 2013 Report Share Posted November 12, 2013 Najlepszą opcją jest BenQ G2250 i szczerze, to nie brałbym tańszego. 21,5", Full HD i złącze cyfrowe (HDMI/DVI) to wg mnie w dzisiejszych czasach minimum Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akron Posted November 14, 2013 Author Report Share Posted November 14, 2013 Jeśli nie ma żadnych obiekcji i yojo nie pomylił się przy podawaniu modelu to kupuję. Do zamknięcia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dirian Posted November 14, 2013 Report Share Posted November 14, 2013 Nie pomylił się, ale lepszym wyborem będzie GL2250, dostępny w podobnej cenie - http://www.morele.net/monitor-led-benq-gl2250-9h-l6vla-tpe-433477/ (ma podświetlenie LED, co głównie przekłada się na niższy pobór prądu). Link to comment Share on other sites More sharing options...
yojc Posted November 14, 2013 Report Share Posted November 14, 2013 Nawet nie wiedziałem że potaniał. No to wybór jest oczywisty Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akron Posted November 19, 2013 Author Report Share Posted November 19, 2013 Kupiony monitor od Diriana - super, bardzo mi się podoba. do zamknięcia i dziękuję. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yojc Posted November 19, 2013 Report Share Posted November 19, 2013 Problem rozwiązany, więc temat zamykam.W razie potrzeby otwarcia tematu, proszę o kontakt przez PW. Link to comment Share on other sites More sharing options...