PTa4 Posted November 7, 2013 Report Share Posted November 7, 2013 Mam już całą zbroje tytana, porozmawiałem z tym duchem, obok cały czas stoim Mendoza, sam nie atakuje, a jak go zaatakuje to jest nieśmiertelny, wiadomo co z tym zrobić? Czy po prostu lipa i jedynie zakończenie moge sobię obejrzeć na youtube jak ktoś urżnął tytana? ;P Ewentualnie jak ktoś ma save przed samą walką z nim mógłby się podzielić to tak bym sobie z nim zawalczył. : P Link to comment Share on other sites More sharing options...
GallAnonimowiec Posted November 7, 2013 Report Share Posted November 7, 2013 A jesteś pewny, że żadnego questu nie pominąłeś? Np rozmowa z Carlosem? W każdym razie możliwe, że to bug jednak mało prawdopodobne pewnie po prostu pominąłeś jakiś quest :3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PTa4 Posted November 7, 2013 Author Report Share Posted November 7, 2013 Gadałem ze wszystkimi, jedynych qustów jakich nie mam zrobionych to: "Przeklęci Lordowie" - ponieważ nie moge pogadać z Leonem, mimo iż mam 5 pierścieni. "Spijacz dusz" - o tym ostrzu. "Kamienie eleportacyjne". Więc nie wiem o co chodzi? ;S Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mysquff Posted November 11, 2013 Report Share Posted November 11, 2013 Aby pogadać z Leonem, potrzebujesz 6 pierścieni. Musisz zebrać 5 + jeden dostajesz od Leona.Nie mam pojęcia, o co chodzi z Mendozą, ale dziwi mnie, że nie masz wszystkich kamieni teleportacyjnych, ponieważ większość zdobywa się podczas głównych questów.PB słynie zbugów. Niedawno ukończyłem Risena, więc ewentualnie save mogę udostępnić. Mam wykupione wszystkie talenty z walki mieczem, 100 siły i całe uzbrojenie władcy tytanów. Jeśli chcesz, to wyślij mi maila na mysquff@gmail.com Link to comment Share on other sites More sharing options...