garou Posted November 3, 2013 Report Share Posted November 3, 2013 Witam!Czy moglibyście polecić mi jakiś program do naprawy boot'a windowsa? Dziś zbyt wcześnie odłączyłem zasilanie(komputer był w trakcie wylogowywania). Po tym już niestety komputer resetuje się zaraz po pokazaniu ekranu powitalnego windowsa xp (w trakcie ładowania się trybu awaryjnego także się resetuje). Próbowałem odpalić naprawę instalacji z pytki instalacyjnej mojego windowsa, lecz nie mam takiej opcji. Jedynie ASR, do którego muszę mieć wcześniej przygotowaną dyskietkę! A jak chcę zainstalować ponownie windowsa (nałożenie jednej instalacji na drugą), proponuje mi format partycji - tej opcji jednak nie biorę pod uwagę.System:Windows xp, SP3płyta główna p5qpl-am, procek E7500, 2 GB RAM, zasilacz fortron 400W, karta graficzna zintegrowana Link to comment Share on other sites More sharing options...
garou Posted November 4, 2013 Author Report Share Posted November 4, 2013 problem nieaktualny - użyłem ultimate boot cd, lecz nie udało się przywrócić windowsa. Ściągnąłem najważniejsze pliki i dokonałem formatu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yojc Posted November 4, 2013 Report Share Posted November 4, 2013 Problem rozwiązany, więc temat zamykam.W razie potrzeby otwarcia tematu, proszę o kontakt przez PW. Link to comment Share on other sites More sharing options...