CDA0413 Posted November 3, 2013 Report Share Posted November 3, 2013 Witam. Na ile mam wycenić konsolę PSP e2003, wraz z czterema grami ( God of War: Chains of Olympus, Medal of Honor 2, Wwe Smack Down vs Raw 2006 oraz Splinter Cell: Essentials) ? Na konsoli dużo nie grałem, ale kupiłem ją używaną. Jedyna wada jest taka, że panel od Baterii lekko odstaje, a więc jeśli będziemy rzucać konsolą w trakcie gry, może ona nam się wyłączyć. Jest to jednak jedyna wada, która praktycznie nie wpływa na nic(w trakcie gry wystarczy przytrzymywać panel od baterii). Gry są w świetnym, nienaruszonym stanie. W skład zestawu wchodzi również Karta pamięci 4 Gb (oryginalna), smycz, ładowarka. Na ile wycenić? Będę bardzo wdzięczny. \P.S. ~` Zapomniałem dodać - konsola nigdy nie była przerabiana. . Kolor PSP jest biały (jeśli to ważne). Link to comment Share on other sites More sharing options...
sleeskee Posted November 9, 2013 Report Share Posted November 9, 2013 Wrzuć fotkę przodu i tyłu - stan wizualny jest istotny przy handheldach, a i upewnimy się jaki model dokładnie posiadasz. Gry w jakiej edycji (premierówki, serie)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
CDA0413 Posted November 10, 2013 Author Report Share Posted November 10, 2013 Jeszcze dzisiaj powinienem wrzucić kilka fotek konsoli i gier. Na razie jednak nie mogę. Wieczorem fotki powinny być już zamieszczone. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CDA0413 Posted December 11, 2013 Author Report Share Posted December 11, 2013 Przepraszam, ale mam takie głupie pytanie - jak wrzucić screeny? Bo jakoś nie mogę .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stillborn Posted December 11, 2013 Report Share Posted December 11, 2013 Najlepiej, jak skorzystasz z jakiegoś serwisu hostingowego, np. ImageShack i później wlepisz tutaj linki do fotek. Możesz też to zrobić, klikając na "Więcej opcji odpisywania", zamiast na "Odpowiedz". Link to comment Share on other sites More sharing options...