Ravixen Posted October 31, 2013 Report Share Posted October 31, 2013 Witam, ostatnio postanowiłem stworzyć niskopoziomową postać do pomocy nowym graczom w Dark Souls. Wszystko szło pięknie i w miarę łatwo (jak na standardy tej gry), ale zablokowałem się na etapie walki z ''Pikachu i Snorlaksem'' (Ornstein i Smough). Pokonanie grubasa wychodzi mi bez większych kłopotów, ale już walka z podładowanym Ornsteinem kończy się dość szybko i boleśnie (dla mojej postaci...). Mógłby mi ktoś dać jakieś porady do walki z nimi na moim poziomie (moje statystyki ---->)?Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shaker Posted October 31, 2013 Report Share Posted October 31, 2013 Ogólnie taktyka jest taka, że trzymasz się blisko jego nóg to praktycznie nie będzie cię w stanie trafić(jedynie skok i atak z ucieczki).Btw.Mogę pomóc(mam postać na SL3). Napisz do mnie na Steam: ShakeCaine, jak będziesz chciał pomocy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwanek Posted November 1, 2013 Report Share Posted November 1, 2013 Tak się składa że mam niskopoziomową postać na 20lvl, co prawda jeszcze nie jestem przy tym bossie, ale dojście tam to chwila. Możemy się umówić na konkretną godzinę, walnę na ziemi znak(zasięg chyba 10lvl+10%) i się dziadów we dwójkę ubije Link to comment Share on other sites More sharing options...