mezu Posted October 15, 2013 Report Share Posted October 15, 2013 Hai, szukam empetrójki(czwórki).Zależy mi na porządnych menusach, opcjach zmiany eq\korektora audio i dużej pojemności (8GB i w górę w ogóle wchodzą w grę)Miło by było jakby się udało wyrobić w 120 zł, chociaż trochę zapasu jeszcze mam jeżeli coś mi przypadnie do gustu Link to comment Share on other sites More sharing options...
yojc Posted October 15, 2013 Report Share Posted October 15, 2013 Tematy o zakupach peryferiów zakładamy w dziale "Peryferia komputerowe, sprzęt multimedialny".Wątek przeniosłem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dirian Posted October 15, 2013 Report Share Posted October 15, 2013 Sansa Clip+ / Clip Zip w tej cenie będzie najsensowniejszą opcją. Można wgrać tam Rocboxa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mezu Posted October 16, 2013 Author Report Share Posted October 16, 2013 Można wgrać tam Rocboxa.Sorry, jestem w temacie noobem, czym jest Rocbox? wiem, że to darmowy odtwarzacz, ale... po co? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dirian Posted October 16, 2013 Report Share Posted October 16, 2013 Rockbox to alternatywne oprogramowanie. W ogromnym skrócie umożliwia znacznie szerszą regulację barwy dźwięku.btw. "RocKbox", nie "Rocbox", przypadkowo zjadłem jedną literkę wcześniej Link to comment Share on other sites More sharing options...
splinter11 Posted April 6, 2014 Report Share Posted April 6, 2014 Polecam odtwarzacz MP4 Pentagram EonVector. Dostępny jest w wersji 4GB (posiadana) oraz 8GB. Cena wersji 4GB waha się koło 250zł a 8GB za jakieś 300-320zł, na przykład w sklepie Saturn. Na prawdę dobry sprzęcik; 2 gry, rozszerzenie pamięci przez kartę, 3 motywy graficzne oraz możliwość czytania e-booków oraz zmiany tapetę na własną. Link to comment Share on other sites More sharing options...
opENDfist Posted April 6, 2014 Report Share Posted April 6, 2014 splinter - myślę, że gdyby autor mógłby wydać aż tyle - dałby znać Link to comment Share on other sites More sharing options...