kostek941 Posted October 15, 2013 Report Share Posted October 15, 2013 Witam. Szukam słuchawek dokanałowych w cenie do 70 zł. Słucham każdego rodzaju muzyki, jakichś wygórowanych wymagań raczej nie mam (co widać po cenie). Problem w tym, że kompletnie nie wiem nic o firmach robiących słuchawki i nie wiem co jest warte kupna a co nie. Z góry dzięki za wszelką pomoc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dirian Posted October 15, 2013 Report Share Posted October 15, 2013 Philips SHE3590 albo SoundMagic PL11, albo gdzieś może Brainwavz Alpha dorwiesz w tej cenie. Philipsy są dość zrównoważone, SoundMagic i Alphy stawiają bardziej na bas (mocniejszy jest w SM). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dirian Posted October 15, 2013 Report Share Posted October 15, 2013 Na tle dwóch pozostałych propozycji IMHO są dość zrównoważone, choć bas daje o sobie znać, ale nie jest uporczywy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostek941 Posted October 22, 2013 Author Report Share Posted October 22, 2013 Dzięki za pomoc. Kupiłem Philipsy, zobaczymy jak będą grały. Temat do zamknięcia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yojc Posted October 22, 2013 Report Share Posted October 22, 2013 Problem rozwiązany, więc temat zamykam.W razie potrzeby otwarcia tematu, proszę o kontakt przez PW. Link to comment Share on other sites More sharing options...