Vorlo Posted September 13, 2013 Report Posted September 13, 2013 Witam. Mam problem z komputerem.Otóż, niedawno odebrałem komputer z naprawy i wszystko było ok, tylko roździelczość mi nie pasowała i nie dało się jej zmienić. Przeczytałem w internecie, że trzeba coś poszperać w ustawieniech karty graficznej. Znalazłem to co chciałem, zmieniłem roździelczość i było ok.Zrestartowałem i nadal było wszystko w pożądku. Chcialem jeszcze cos spróbować ustawić, i nagle monitor się wyłączył. Gdy włonczam kmomputer monitor nic nie pokazuje jakby nie byl podpięty do komputera oczywiście wszystko styka w kmputerze i w gniazdku. Próbowałem z innym monitorem i nadal było to samo. Może restart biosu pomoże??PS. na innym komputerze obydwa monitory działają.
[Ekspert] antros22 Posted September 13, 2013 Report Posted September 13, 2013 Podaj konfig kompa (ze szczególnym naciskiem na markę, model i moc zasilacza).Sprawdzałeś również kartę na innym komputerze?
Vorlo Posted September 15, 2013 Author Report Posted September 15, 2013 Otóż jeszcze raz coś sprawdziłem i okozało się że na początku monitor wyświetla wszystko, dopókinie zacznie ładowac się pulpit, czyli niebieski ekran na którym pisze "Zapraszamy", potem już nic nie da się zrobić
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.