Jump to content

Rozwiązany: Komputer do salonu

Bluminator

Recommended Posts

Posted

Witam, poszukuję komputera do salonu. Będzie on podpięty pod TV zapewne kablem hdmi, wszystko by było ładnie i pięknie gdyby nie to że ma on się ładnie prezentować(tj. będzie leżał na półce pod TV Wysokość:18cm, szerokość:56cm, głębokość:48cm). Jego zadania to głównie internet, oraz odtwarzanie filmów w HD. Budżet 1000zł (chyba jednak go przekroczę), a i do zestawu przydałaby się mysz i klawiatura bezprzewodowa. Preferowane sklepy to agito.pl lub morele.net, aczkolwiek inne z opcją rat nie będą skreślone.

To co udało mi się złożyć, niestety jest bez wyjścia które potrzebuje:

http://www.morele.ne...ry/info/Eb2rCY/

Posted

Jeżeli jego zadaniem będą filmy w HD oraz internet to poradzi sobie bez problemu. Do tego ładnie się prezentuje na półce w salonie a jeżeli szukać takiego sprzętu to jest to chyba jeden z głównych atutów.

• 2 weeks later...
Posted

edit z podbiciem:)

Zawiodłem się troszkę na tej obudowie od Chiefteca, mianowicie mieści się w niej tylko i wyłącznie dvd typu slim, natomiast zasilacz w niej montowany nie ma wyjścia potrzebnego na zasilenie tego dvd. Ma on tylko standardowe, a tam jest potrzebne mniejsze. No nic, zainstaluje system na podpinany zewnetrznie normalny napęd dvd, i będę myślał dalej co z tym fantem zrobić

Posted

Sata są, problemem jest że napędy dvd typu slim mają jakieś mniejsze zasilanie 920367de3238557b55f65382cb978caf.jpg

Na to wychodzi że będę potrzebował czegoś takiego: http://allegro.pl/adapter-sata-zenski-slim-sata-meski-61694-i3556399512.html , ale nie jestem pewien. A zawiedziony jestem z powodu tego że w tą budę wchodzą tylko i wyłącznie napędy dvd typu slim, a załączony fabrycznie zasilacz ich nie zasili bez przejściówki którą trzeba sobie dokupić.. Parodia

• 4 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...