Szymon22 Posted August 23, 2013 Report Posted August 23, 2013 Od jakiegoś czasu z moim komputerem dzieje się coś nie tak. Po instalacji najnowszych sterowników do karty graficznej komputer zaczął mulić i wywalać blue screeny. Na początku myślałem że to przez GeForce experience więc to wywaliłem. Trochę czasu minęło i było wszystko w porządku. Lecz teraz komputer zaczął mi się ścinać podczas siedzenia na przeglądarce i nawet dzisiaj odrazu po uruchomieniu, i potem na koniec okazywał blue screena.Dzisiejszego BS'a odczytałem programem Debugging Tools for Windows (x86) i mam takie coś:Probably caused by : hardware 0_oCo mam z takim fantem zrobić ?Konfiguracja komputera:Płyta główna: ASUS P5QProcesoc: C2D E8500Dysk: 2x500GBRAM: 2x2GB DDR2 PatriotZasilacz: Chieftec 750WGrafika: GeForce GTX550TIOS: Windows 7 64
[Ekspert] antros22 Posted August 23, 2013 Report Posted August 23, 2013 Może coś więcej? Probably caused by hardware, to ciut za mało...Poza tym, skoro problem wystąpił po aktualizacji sterowników, na początek po prostu bym przywrócił starsze.
Szymon22 Posted August 26, 2013 Author Report Posted August 26, 2013 Przywróciłem starsze sterowniki ( 306.97 ) tylko że właśnie w tych sterownikach wyświetla mi że karta graficzna ma 1023mb pamięci, a w tych nowszych pokazywało 1024.
[Ekspert] antros22 Posted August 26, 2013 Report Posted August 26, 2013 A co to za różnica? xDNajważniejsze czy nadal są problemy.
Szymon22 Posted August 29, 2013 Author Report Posted August 29, 2013 Jak to co za różnica. Może ten brakujący 1MB pamięci zmniejsza wydajność gier. Albo to może on był przyczyną problemów.Jak na razie wszystko wydaje się być ok. Jedynie niektóre gry wołają o aktualizacje sterowników. I czasami coś jeszcze chrupnie.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.