Gabriele Posted April 18, 2012 Report Share Posted April 18, 2012 (edited) Witam! Natchniony wspaniałymi grami CDP chciałbym zainwestować w gadżety (i nie tylko) związane ze światem Białego Wilka. By nie było niejasności sporządziłem listę rzeczy, które już posiadam / nie interesują mnie. Oto ona: - Edycja Kolekcjonerska W2 - Edycja Premierowa W2 - Edycja Rozszerzona wydana w Platynowej Kolekcji - W1 - Saga i opowiadania - Playboy nr 5/2011 (ten z Triss) - Wszystkie numery CDA, w których jest coś o W2 - CDA z recenzją pierwszej części - Duży plakat z CDA przedstawiający ,,sztywnego'' Geralta z W2 - Komiks ,,Racja Stanu'' część 1 i 2 - Oficjalny poradnik do W2 - Koszulka ,,Biały Wilk'' - Gra karciana - Podkładka RAZER'a wydana z okazji premiery W2 - koszulka ,,Patriota'' - koszulka ,,Geralt i Triss'' - medalion Czeski - wszystkie zeszyty A więc interesuje mnie cała reszta. By nie było wątpliwości: używane koszulki interesują mnie, lecz tylko wyprane i wyprasowane. Mile widziane również wszystkie pisma, w których jest coś o Wiedźminie. Miło byłoby, gdyby sprzedający wykazał się cierpliwością, ponieważ nie zawsze będę miał pieniądze na kupno. W trakcie realizacji: - skórzany mousepad z W1 - kości w drewnianym kubku - kompendium wiedzy z CDA - wszystkie CDA, których nie mam - naklejki z W1 Temat przesunięty na prośbę użytkownika - opti @ UP: Dziękuję SPRZEDAM - X - Blades (klucz wykorzystany, działający dołączę na kartce) - 10 zł + KW (stan idealny, odfoliowana) - Devil May Cry 4, PKK - 13 zł + KW (stan idealny, odfoliowana) SPRZEDANE - Wiedźmin 2: Zabójcy Królów - 30 zł + KW (stan idealny, kartonowa nakładka posiada kilka dużych otarć, odfoliowana, papercrafty w folii) Edited June 4, 2012 by matrix312 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabriele Posted April 25, 2012 Author Report Share Posted April 25, 2012 (edited) Podbijam, w pierwszym poście dodałem kilka gier na sprzedaż. Edited April 25, 2012 by matrix312 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zagul Posted April 29, 2012 Report Share Posted April 29, 2012 Mam plakat z CDA z geraltem z pierwszej części i kilka okrągłych naklejek, które dostałem z jakiegoś tam konkursu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabriele Posted May 2, 2012 Author Report Share Posted May 2, 2012 @Zagul: poszło PW. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maliniorz Posted May 2, 2012 Report Share Posted May 2, 2012 A ja mam oficjalny plakat z Wieśka 2. Fotkę znajdziesz w moim temacie w dziale "sprzedam". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabriele Posted May 2, 2012 Author Report Share Posted May 2, 2012 @Maliniorz: mam prawie taki sam plakat z CDA, jedynie logo jest usytuowane w innym miejscu. Niemniej jednak - dzięki za chęci. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabriele Posted May 11, 2012 Author Report Share Posted May 11, 2012 Podbijam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabriele Posted May 18, 2012 Author Report Share Posted May 18, 2012 Podbijam, niedługo aktualizacja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demonir Posted May 20, 2012 Report Share Posted May 20, 2012 Mam wiedźmińskie kompendium dołączone swojego czasu do CDA. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabriele Posted May 20, 2012 Author Report Share Posted May 20, 2012 Właśnie prowadzę z kimś negocjacje, dotyczące między innymi kompendium, więc niestety ale nie . Za około tydzień dam sporą aktualizację. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabriele Posted May 27, 2012 Author Report Share Posted May 27, 2012 Podbijam. Zapowiedziana aktualizacja przeprowadzona w pierwszym poście . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcin11103 Posted May 30, 2012 Report Share Posted May 30, 2012 POsiadam taką figurkę geralta. W razie pytan pisz na gg 11410210 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xvi26 Posted June 3, 2012 Report Share Posted June 3, 2012 @matrix Spójrz na to http://allegro.pl/wiedzmin-recznie-rzezbio...2381784429.html Gdyby nie to że ostatnio wywaliłem całe oszczędności na BigBox-a RE2 to bym to kupił, a tak może ktoś inny skorzysta . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabriele Posted June 4, 2012 Author Report Share Posted June 4, 2012 Dzięki, ale nie skorzystam. Cena troszkę przesadzona. Podbijam, w pierwszym poście aktualizacja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adi44441 Posted June 6, 2012 Report Share Posted June 6, 2012 (edited) Nie wiem czy to ci potrzebne ale mam bandane z wiedźmina która była dołączana do platynowej kolekcji.Cena około 20 zł jakbyś chciał kupić tylko musiałbyś mi dać kilka dni abym ją odkopał bo gdzieś ją schowałem. Edited June 6, 2012 by adi44441 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabriele Posted June 6, 2012 Author Report Share Posted June 6, 2012 Bardzo chętnie ją przygarnę. Zgadajmy się na PW. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabriele Posted June 15, 2012 Author Report Share Posted June 15, 2012 Podbijam . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
k0mp0t Posted June 15, 2012 Report Share Posted June 15, 2012 (edited) W którym numerze CDA był ten plakat, którego poszukujesz? Jeśli go mam to oddam Ci za darmo (o ile opłacisz koszt przesyłki), bo mnie i tak do niczego się nie przyda.@DOWN:Fakt, źle przeczytałem. Niemniej jednak jakby ktoś chciał ten lub inny plakat to mogę oddać je za darmo. Edited June 15, 2012 by k0mp0t Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabriele Posted June 15, 2012 Author Report Share Posted June 15, 2012 Nie jestem pewien, ale chyba nie doczytałeś. Pierwsza lista, to rzeczy, które mnie nie interesują, a druga to rzeczy, które właśnie kupuję. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adi44441 Posted June 16, 2012 Report Share Posted June 16, 2012 Mama wiadomość znalazłem bandane,również oisadam 2 stronny ogromny plakat z wiedźminem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...