mikirm89 Posted March 13, 2012 Report Share Posted March 13, 2012 Witam. Otóż mam dziwny problem. Gra zainstalowała się normalnie. Niby wszystko jest ok , wszystko ładnie chodzi ale mam problem z teksturami. Jak by spojrzeć w ciemniejsze miejsca, cienie są rozpikselowane i przybierają dziwne kolory. Niby to nie przeszkadza, ale często nie widać twarzy rozmówcy,jest cała ciemna. To bardzo denerwuje. Szukałem na różnych forach ale nie znalazłem podobnego problemu.Sterowniki mam najnowsze, spełniam minimalne wymagania. I jeszcze do tego jak wychodzę z gry to mam niższą rozdzielczość. Czasami wyskakuje mi błąd, że gra nie została zainstalowana poprawnie . Był reinstal, nie pomogło. Nie mogę zrobić screena.Z góry dziękuje za odpowiedzi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dawid2207 Posted March 13, 2012 Report Share Posted March 13, 2012 Takie uroki Unreal Engine - to nie wina twojego kompa, silnik graficzny ma często problemy z cieniowaniem, nie tylko ty tak masz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikirm89 Posted March 13, 2012 Author Report Share Posted March 13, 2012 (edited) Czekaj,ty mnie chyba źle zrozumiałeś. Ja nie mam typowych problemów z cieniami. Po prostu chodzi o to , że w ciemniejszych miejscach prawie zupełnie nic nie widac, możena tylko zobaczyć czarną rozpikselowaną plamę. Edited March 14, 2012 by mikirm89 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikirm89 Posted March 14, 2012 Author Report Share Posted March 14, 2012 Jeśli ktoś coś wie , to prosze o pozostawienie komentarza. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...