michal1996 Posted March 11, 2012 Report Share Posted March 11, 2012 (edited) Witam. Mam prośbę, mianowicie potrzebuje save-a z Mass Effect 2 (z końca gry), ale taki specjalny. W tym savie ma być: - Wszyscy uratowani z bazy Zbieraczy; - Żaden towarzysz nie zginął; - Każda misja lojalnościowa zrobiona (ze słusznymi (paragon) decyzjami); - Zakupiony chomik (opcjonalnie); - Baza Zbieraczy może być cała (ale nie musi:]); - Wrex musi przeżyć; - Na Virmirze ginie Ashley Wiliams. Z góry dziękuje Edited March 11, 2012 by michal1996 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sonne Posted March 11, 2012 Report Share Posted March 11, 2012 (edited) Spróbuj TEGO save'a: pełna ścieżka idealisty, maksymalny poziom postaci (30), wszystkie DLC, wszyscy członkowie drużyny żyją i są lojalni (Kaidan przeżył na Virmirze), załoga Normandii ocalała, baza Zbieraczy zniszczona, Wrex oczywiście żyje, ukończony wątek romansowy z Liarą. Jeśli chcesz bardziej zróżnicowanych opcji wyborów dla idealisty zerknij t u t a j. Jedynie z chomikiem może być problem Edited March 11, 2012 by Sonne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
smyro Posted March 12, 2012 Report Share Posted March 12, 2012 Mass Effect 2 saves tu jest wszystko ;p Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LiOx Posted March 12, 2012 Report Share Posted March 12, 2012 Chomika spoko da się złapać i w ME3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
michal1996 Posted March 12, 2012 Author Report Share Posted March 12, 2012 Wielkie dzięki. A z masseffectsaves.com się spotkałem wcześniej (jak szukałem odp. save do ME2). Jak patrzyłem na tą stronkę to jeszcze nie mieli savów z ME2. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...