Cors Posted November 9, 2011 Report Share Posted November 9, 2011 Jak w temacie- podczas gry tylko host dostaje expa za questy (main i sub, nie ma znaczenia) podczas gdy inni nie dostają nic oprócz nagrody. Nie trzeba chyba tłumaczyć jak bardzo to utrudnia grę gdy tylko jedna osoba lvluje. Czytałem że wielu graczy ma podobny problem, jednak nie znalazłem rozwiązania (a steamforum padło po ataku więc i tam nie znajdę pomocy). Jakieś pomysły co z tym zrobić ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vijas Posted November 10, 2011 Report Share Posted November 10, 2011 Podpisuję się pod tym problemem obiema ręcami. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coloman Posted November 10, 2011 Report Share Posted November 10, 2011 Od kiedy to macie? Od zawsze, czy od ostatniego patcha? Bo mi po ostatniej aktualizacji zombie zgłupiały i stoją jak kołki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cors Posted November 10, 2011 Author Report Share Posted November 10, 2011 Gramy od wczoraj więc i od ostatniego patcha. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coloman Posted November 10, 2011 Report Share Posted November 10, 2011 Ja nawet dzwoniłem do działu technicznego Techlandu, bo nigdzie się nie mogłem dowiedzieć, o co chodzi, to mi powiedzieli, że lekarstwem na błędy będą wydawane w przyszłości patche. Tylko czy i kiedy te patche będą, to już nikt mi nie potrafił powiedzieć. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.