Cudzoziemiec Posted November 3, 2011 Report Share Posted November 3, 2011 Ja z góry powiem że się na tym wszystkim nie znam , na komputerze tylko gram. I takie pytanie, czy da się coś tu wymienić żeby pograć w BF 3 bo na nowego kompa nie mam szans. I jeśli tak to z góry proszę o podzespoły z gram.pl bo tam najbardziej lubię kupować ( i jak można to z tych tańszych części) Płyta Gigabyte GA-M61PME-S2 AM2 NF6100 VGA OEM Procesor AMD ATHLON X2 7750+AM2BOX 95W/3MB/2,7GH Pamięć DDR-2 2048MB/800 i DDR-2 1024MB/800 Grafika Gigabyte Radeon HD4350 512 PX DVI/HDM Zasilacz Fever LC-8400 BTX ~230V Link to comment Share on other sites More sharing options...
yojc Posted November 3, 2011 Report Share Posted November 3, 2011 Tematy o zakupach zakładamy w dziale "Składamy komputer - kupujemy części".Wątek przeniosłem.Ile masz kasy na upgrade? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cudzoziemiec Posted November 3, 2011 Author Report Share Posted November 3, 2011 Jak byś mógł to poprostu podrzuć jakieś podzespoły ja zobacze ceny i czy mi odpowiadają bo ja moge miec hajs szybko, no nie wiem gdzieś tak może do 8 baniek? Ciekawe czy za tyle coś da się kupić Link to comment Share on other sites More sharing options...
yojc Posted November 3, 2011 Report Share Posted November 3, 2011 Coś by się dało złożyć. Płyta obsługuje procki AM3, więc możesz kupić np. Athlona II X4 640/645 (~380zł). Do tego dobra karta graficzna, np. HD6770 (~380zł) - i mamy rozdysponowaną kasę. W sumie zasilacz raczej też by się przydało wymienić - z tego co się doszukałem ten Fever to produkt Solytecha, a on ze zbyt wysokiej jakości wyrobów nie słynie. Jak ciąć koszty, to takiego Fortrona GLN/GLC/HLN/HLC 350W na Allegro za 45-55zł dostaniesz. W przyszłości jeszcze dołożyć pamięci i gitara. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cudzoziemiec Posted November 3, 2011 Author Report Share Posted November 3, 2011 O no i gitesik , dzięki za pomoc. Co do firmy tego zasilacza to tez słyszałem że nie zbyt solidna firma. Jeszcze raz dzieki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.