DoDoPL Posted January 5, 2011 Report Share Posted January 5, 2011 Mam pytanie, które wyprowadza mnie z równowagi. Chce wiedzieć czy pod Asus P5K (http://www.geeks.com/details.asp?invtid=P5K-GREEN-DT&cat=MBB) będę wstanie włożyć Zotaca 460 GTX. Proszę o odpowiedź Link to comment Share on other sites More sharing options...
yojc Posted January 5, 2011 Report Share Posted January 5, 2011 Tak, włożyć będzie można. Podaj tylko jaką masz konfigurację komputera, to Ci powiemy czy się opłaca Podaj też jaki masz zasilacz (marka, model, moc). Może też podaj ile masz pieniędzy do wydania, to może znajdziemy coś bardziej opłacalnego od Zotaca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
3m2oo5 Posted January 5, 2011 Report Share Posted January 5, 2011 płyta dość dobra, jeśli w środku masz coś pokroju e8500, to czemu nie ? nadal zadziwia mnie wydajność co niektórych proców Core2Duo, potrafią nawiązać równą walkę z braćmi i3/i5/i7 ... skoku jakościowego niesamowitego nie ma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoDoPL Posted January 6, 2011 Author Report Share Posted January 6, 2011 Mam intela core quad q6600 dość mocno podkręcony 4GB ramu, a zasilacz to..... tracer highlander 550 W (mam nadzieje, że wystarczy) Link to comment Share on other sites More sharing options...
3m2oo5 Posted January 6, 2011 Report Share Posted January 6, 2011 nie należe do grupy forumowiczów krzyczącej "zmień tą bombę", ale fakt faktem, że podkręcanie bez markowego zasilacza to ryzykowna zabawa... wiem, bo każdego tygodnia naprawiam kilka zasilaczy ... proponowałbym przy zakupie karty uwzględnić koszt markowego zasilacza - ok 170 zł Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoDoPL Posted January 6, 2011 Author Report Share Posted January 6, 2011 Czyli tracer to szajs ;] No to nie ma sprawy zasilacz też kupie. A jaki byś polecał... Link to comment Share on other sites More sharing options...
[Ekspert] BladyPiter Posted January 6, 2011 Report Share Posted January 6, 2011 Forton FSP460-60GHN 460W 169zł po mimo tego, że na tabliczce jest 40W mniej realna moc tracera to nieco ponad 200W a fortona ponad 400W Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoDoPL Posted January 6, 2011 Author Report Share Posted January 6, 2011 Dzięki bardzo. Temat chyba zamknięty ;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
org Posted January 6, 2011 Report Share Posted January 6, 2011 Problem rozwiązany, więc temat zamykam.W razie potrzeby otwarcia tematu, proszę o kontakt przez PW. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.