Klaudor Posted July 24 Report Share Posted July 24 Jestem w trakcie wykańczania nowego domu i zastanawiam się nad wyborem stelazy i misek wc . Czy warto jest inwestować w znaną firmę jeśli chodzi o stelaże? Czy po prostu kupić stelaże tańszej firmy? Będzie różnica? Nie chcę przepłacić ale z drugiej strony nie chcę jakiejs totalnej chińszczyzny Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bendzo Posted July 24 Report Share Posted July 24 (edited) Ogólnie polecam nie oszczędzać na stelażu. Stelaż ma bardzo duże znaczenie - będzie obudowany płytkami. nie możesz go tak łatwo wymienić. Miskę możesz kupić tańszą, jesli coś się stanie (ale nie powinno) to łatwiej jest doczepić inną miskę niż wymienić stelaż. Jest to jeden z tych elementów, na które zwracałem bardzo uwagę i wybrałem solidną firmę . Miskę kup taką jaka Ci się po prostu podoba, aczkolwiek polecam bezkołnierzowe - łątwiej się je czyści, są poza tym moim zdaniem o wiele bardziej atrakcyjne jeśli chodzi o wygląd.https://sanplast.pl/blog/post/niewielka-a-moze-duza-nowoczesna-i-funkcjonalna-lazienka-jak-ja-urzadzic Na stronie jest wiele poraz na temat tego jak urządzić niewielką ale funkcjonalną łazienkę. Edited July 28 by bendzo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...