Hegus123 Posted June 11 Report Share Posted June 11 - Redakcja otrzymuje wypowiedzenia - Markę kupuje firma od robienia konwentów - Redakcja chce się rozbudować i robi zbiórkę - Dostaję bardzo dużą sumę na ów rozbudowę - Zmiany idą bardzo powoli i nie są za dobre (przykładowo wywalenie pełniaków) - Robią kanał YT na którym mało kto ogląda i jest cenzura jakiejkolwiek krytyki (są same pozytywne praktycznie komentarze) - Pojawia się nowa strona którą to teraz ciężko przeglądać (najbardziej na telefonie, co wszyscy z ich targetu mają) - W międzyczasie muszą zwiększyć cenę czasopisma ze względu na podwyżki cen - Nagle okazuje się że muszą zmienić się w kwartalnik bo inaczej czasopismo by "Nie istniało w obecnej formie" - Robią Q&A które mało co odpowiada - Kwartalnik robiony na zasadzie "My wiemy lepiej" i dają artykuły bardziej dla siebie niż dla czytelników - Odcinają się od czytelników i nie odpowiadają na żadne pytania (Smuggler teraz bawi się w dziennikarza polityczno-wojennego) - Zmiany cały czas idą powoli (gdzie są obiecane pełniaki, RSS-y oraz zmiany na stronie?) nie ma żadnych wiadomości o tym jak one przebiegają (naprawdę nie można co dwa tygodnie/miesiąc zrobić wpisu na Facebooku czy na stronie na temat nadchodzących zmian?) Jeżeli coś ominąłem, śmiało proszę dodać w odpowiedzi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smuggler Posted June 21 Report Share Posted June 21 Wrzuć to jeszcze w pięć innych różnych miejsc, nie żałuj sobie. A ja się nie bawię w dziennikarza polityczno-wojennego, a wrzucam na swoj fp to, co na co mam chęć. Jak zawsze. Bawić to się bawię w dziennikarza gamingowego. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...