lordpieczarka Posted November 9, 2021 Report Share Posted November 9, 2021 Witam Czy ktoś z tego wspaniałego forum, jest w stanie odpowiedzieć mi na pytanie, czy można grać za pomocą myszki i klawiatury w call of duty vanguard na XboX series X, lub Far Cry 6 ? Jestem straszna lama jeśli chodzi o pada. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
archer97 Posted August 26, 2022 Report Share Posted August 26, 2022 (edited) Dobry wieczór dziś chciałbym doradzić top 10 kasyn w Polsce. Wybierz oficjalne kasyna do gry na prawdziwe pieniądze, przeczytaj dokładnie zasady przed rejestracją, odbierz bonus powitalny i zasil swoje konto. Nie zapomnij podzielić się swoją opinią z innymi czytelnikami. Odpowiedzialność i kontrola funduszy jest najważniejsza. Edited August 26, 2022 by archer97 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MartinEjek Posted January 17 Report Share Posted January 17 Uwielbiam grać w gry online. To dobry sposób na odwrócenie uwagi i zajęcie wolnego czasu. Ja również chciałbym wam ją polecić, moja ulubiona gra trzy w jednej linii Przyjdź i spróbuj, spodoba ci się. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...