Niqus Posted June 25, 2009 Report Share Posted June 25, 2009 chociaż tak właściwie, to nie wiem z czym jest problem. mam problem z niedawno zakupionym Orange Box'em. Gdy włożyłam płytkę do czytnika, już mnie zaniepokoił brak autostartu, jednak obeszłam to, wchodząc bezpośrednio do instalacji Steam'a. Zainstalował się, zaktualizował się (chyba) i nawet udało mi się założyć konto (też chyba, bo nie dostałam żadnego maila potwierdzającego), gdy chciałam się zalogować, program przestał reagować. Poszukałam na ten temat informacje na stronie steampowered.com; ponieważ nie mam jak obejść routera (bo mam modem-router) to przestawiłam sobie zmienne IP na stałe, jednak wciąż program mi się wiesza w oknie logowania. o co chodzi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoGeTa Posted June 26, 2009 Report Share Posted June 26, 2009 Wczoraj ja też coś ze steam miałem nie wpożądku i mi nie dzialal moze dziś Ci się uda wydaje mi się że oni poprostu coś w nim zmieniali i dlatego. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zecik Posted June 26, 2009 Report Share Posted June 26, 2009 usun jeszcze plik ClientRegistry.blob z folderu valve/steam, wlacz steama i zobacz czy pojdzie ;p pozniej jeszcze musisz aktywowac konto, w zakladce gry, bedzie to gdzies na dole po lewej Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niqus Posted June 27, 2009 Author Report Share Posted June 27, 2009 dzięki, na forum HL dostałam plik wymienny clientregistry.blob i wszystko poszło jak należy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mateusz(stefan) Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 Problem rozwiązany, więc temat zamykam.W razie potrzeby otwarcia tematu, proszę o kontakt przez PW. Link to comment Share on other sites More sharing options...