Bol3Q Posted January 17, 2018 Report Share Posted January 17, 2018 Mam problem z platformą Origin: kupiłem Mass Effect 3, ściągnąłem Origin, grę przypisałem do konta, zainstalowałem z płyt, pobrało się "Extended Cut" i sobie gram. Dopiero przy 3 czy 4 uruchomieniu gry zauważyłem, że Origin nie zalicza mi osiągnięć, mimo że podczas gry pojawiają się komunikaty o ich zdobyciu/zaliczeniu i widnieją w menu gry. Origin pokazuje ile czasu spędziłem w grze, kiedy grałem po raz ostatni ale jeśli chodzi o osiągnięcia to jest 0. Funkcja "Origin w grze" jest włączona. Ktoś coś? PS. nie mogę też grać w multi - komunikat że dostępna jest aktualizacja gry i muszę ją zaktualizować, tylko jak? Automatyczne aktualizacje gier w Origin są włączone! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bol3Q Posted January 24, 2018 Author Report Share Posted January 24, 2018 Ktoś, coś? Bo to już wkurzające, przeszedłem jakieś 3/4 gry i nic nie załapało Link to comment Share on other sites More sharing options...