kuba11451 Posted April 19, 2016 Report Share Posted April 19, 2016 Witam Mam problem mianowicie każda gra w którą gram na origin po jakiejś minucie zacina się i muszę ją zakończyć w procesach lecz potem zostaje ta apikacja w procesach i nie da się jej zakończyć w procesach pomaga tylko wylogowanie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 19, 2016 Report Share Posted April 19, 2016 A może spróbuj wyłączyć Origina po odpaleniu gry. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuba11451 Posted April 19, 2016 Author Report Share Posted April 19, 2016 też już tak robiłem w każdej grze to samo ;/ I wyświetla się takie coś i nie mogę tego zamknąć Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaczarowana Posted April 26, 2016 Report Share Posted April 26, 2016 Wydaje mi się,ze problem jest nie z origin ale z komputerem Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuba11451 Posted April 28, 2016 Author Report Share Posted April 28, 2016 Ale takie problemy są jedynie w grach z origina tak samo w NFS Rivals wyłączam grę czarny ekran i musze zamknąć w menadżerze Może to przez win 10 ? mam Windows 10 64 bit Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuba11451 Posted April 30, 2016 Author Report Share Posted April 30, 2016 Sytuacja ta występuje tylko w grach Origin gram w Bf'a wychodzę i gra się nie wyłącza więc wyłączam ją poprzez menadżer ale i tak zostają w procesach tak jak w screenie powyżej. Gra a raczej ten proces wyłącza się po jakiś 5 minutach przy czym na 1 sekunde pojawia się czarny obraz wtedy własnie wiem że gra z tym procesem sie wyłączyła Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuba11451 Posted May 5, 2016 Author Report Share Posted May 5, 2016 W fifie wygłada to tak że mecz się kończy i pokazani są piłkarze ,którzy stoją i patrzą się na piłkę. Potem gra się wyłącza i zalicza mi to jako przegrany mecz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.