Kaliszke Posted February 1, 2015 Report Share Posted February 1, 2015 Witajcie,Wczorajszej nocy, podczas grania w Fifę 15, wylogowało mnie z serwerów EA. Zminimalizowałem grę, okazało się, że w Originie również jestem w trybie offline. Jako, że robiło się późno, olałem temat, wyłączyłem komputer i poszedłem spać. Dziś rano, na konto zalogować się już nie mogłem.O 22.47 na skrzynkę powiązaną z Originem dostałem 2 maile po rosyjsku, rzekomo od EA. Treść maili po przetłumaczeniu:Witaj, PoprostuKalisz,To jest doskonały! Zdecydowaliśmy się zwiększyć bezpieczeństwo swojego konta Origin, w tym nazwy użytkownika systemu weryfikacji.Od teraz, będziemy prosić o dodatkowy kod bezpieczeństwa podczas logowania się do konta z dowolnego nieznanego urządzenia. Gdy tak się stanie, po prostu wpisz kod, który zostanie wysłany do Ciebie na e-mail lub numer telefonu, w zależności od tego, co można wybrać w ustawieniach. Jeśli telefon został zniszczony przez zaprzysiężonego wroga, zawsze można użyć kodu zapasową wprowadzić na koncie. Dowiedz się więcej na temat kodów na link .Jeśli chcesz zmienić metodę uzyskania kodu zabezpieczającego, przejdź na zakładkę "Zabezpieczenia "na stronie" Moje konto ", aby zmienić ustawienia.Dziękujemy,Zespół PochodzenieWitaj, PoprostuKalisz!Aby upewnić się, że informacje o koncie nadal obowiązuje i jest bezpieczny, za każdym razem coś się zmienia, będziemy aktualizowania go ze sobą. 31 stycznia 2015 21:52:15 GMT adres e-mail związany z Twoim kontem Origin, została zmieniona na:sakindima777@mail.ru .Czy to prawda? Jeśli nie ma błędu, należy sprawdzić powyższy adres e-mail, aby potwierdzić to ostatecznie.Jeśli nie wprowadzono żadnych zmian do swojego konta, kliknij tutaj, aby powrócić do poprzedniego adresu e-mail i zmienić hasło. Jeżeli potrzebujesz dalszej pomocy, skontaktuj się z centrum pomocy Origin .Dzięki, Zespół PochodzenievNie muszę chyba dodawać, że to nie mój mail. Krótko po tym, nadszedł kolejny, w języku angielskim, o tym, że mojemu przypadkowi nadano Case ID, wraz z odnośnikiem do strony gdzie mogę sobie w to zajrzeć. Nie wymagano wpisywania przeze mnie żadnych daych, wszystko przez oficjalną stronę EA Help. Gdy te maile dochodziły, byłem w trakcie gry, więc do EA o żadną pomoc się nie zgłaszałem. Co więcej, w historii MOICH SPRAW jest jakaś rozmowa, gdzie jest podawane hasło i login do jakiegoś konta o mailu takim jak był w mailu od EA, no totalny bezsens i oszustwo.Do żadnej pomocy technicznej nie mogę się dostać bez logowania na konto, które mi ewidentnie skradziono. Numer telefoniczny który przypadkowo znalazłem na pudełku Fifa 15 jest automatem, a i tak czynny od poniedziałku do piątku. Pytanie jest takie - co robić, czy jest szansa na odzyskanie tego konta i gdzie zgłosić się po jakąś pomoc? W głowie mi się nie mieści, że coś takiego się stało, pierwszy raz oberwałem w taki sposób. Czy ktoś z Was miał może podobny problem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.