kip3k Posted February 24, 2014 Report Share Posted February 24, 2014 Witam...Chciałbym was poprosić o pomoc przy wyborze słuchawek.(do gier)W kieszonce mam 250 zł, lecz prosiłbym was o 2 propozycje cenowe 1-sza (do 150zł/ +/-20zł) oraz 2-ga propozycje do 250 zł...Słuchawki będą używane przede wszystkim do gier typu COUNTER STRIKE GLOBAL OFFENSIVE (gry FPS)Z góry dziękuję przy wyborze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[Ekspert] Xerber Posted February 24, 2014 Report Share Posted February 24, 2014 Poleciłbym ci Superlux HMC631, ale następna planowana dostawa dopiero w kwietniu, więc nie wiem czy chcesz czekać...Spytam się więc tak - chcesz mikrofon wbudowany w słuchawki, czy może być zewnętrzny? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kip3k Posted February 24, 2014 Author Report Share Posted February 24, 2014 mi to tam rybka... Mam laptop więc może być z mikrofonem lub bez niego.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[Ekspert] Xerber Posted February 24, 2014 Report Share Posted February 24, 2014 (edited) Aha, w takim razie do 100 zł Superlux HD681, a do 200 zł Superlux HD668B. Trudno znaleźć lepsze modele. Nie potrzebują źródła (dobrej karty dźwiękowej/wzmacniacza), więc nawet integra je bez problemu pociągnie. Świetnie sprawdzają się w grach FPS ze względu na swoją ponadprzeciętną kierunkowość. Edited February 24, 2014 by Xerber Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kip3k Posted February 24, 2014 Author Report Share Posted February 24, 2014 (edited) Superlux HD681czyli wziąłbym te, ponieważ w Superlux HD668 niepokoją mnie te poduszeczki na górze i mam takie uczucie, że słabo będą się trzymały głowy. Jakies inne propozycje ??? Edited February 24, 2014 by kip3k Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[Ekspert] Xerber Posted February 24, 2014 Report Share Posted February 24, 2014 (edited) Jest jeszcze jedna propozycja. Jeżeli lubisz bas, ale tak naprawdę bardzo, to są od tego kolejne Superluxy - HD681EVO. Jest to model nastawiony na typowo mięsiste kopnięcie w niskich częstotliwościach, więc jeśli słuchasz sporo muzyki z gatunków typowo elektronicznych, to warto i ten model wziąć pod uwagę. Trzeba jednak pamiętać o tym, że są dwie wersje tego modelu MKI i MKII, z czego zdecydowanie lepszy jest ten drugi. Warto na to zwrócić uwagę przy ewentualnym kupnie, bo mało który sprzedawca zamieszcza odpowiednią informację. Edited February 24, 2014 by Xerber Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kip3k Posted February 24, 2014 Author Report Share Posted February 24, 2014 Ja nie kupuję ich do słuchania muzyki tylko do GIER !!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[Ekspert] Xerber Posted February 24, 2014 Report Share Posted February 24, 2014 (edited) No to HD668B. Do grania będą perfekcyjne jak na tę półkę cenową. Edited February 24, 2014 by Xerber Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebaziom27 Posted February 24, 2014 Report Share Posted February 24, 2014 (edited) SL HD668B ,są bardzo wygodne i dobrze trzymają się głowy ,a te tzw. poduszeczki dają naprawdę duży komfort ,więc nie ma się o co martwić.Ponad to w tej cenie nie znajdziesz lepszych słuchawek od HD668B. Edited February 24, 2014 by Sebaziom27 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kip3k Posted February 24, 2014 Author Report Share Posted February 24, 2014 dzięki wielkie, jakby ktos mial jeszcze inne propozycje... chętnie wysłucham Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebaziom27 Posted February 24, 2014 Report Share Posted February 24, 2014 Zostały ci do wyboru jeszcze Superlux HMC-631 lub Superlux hd681, ale najlepiej i najbardziej opłacalnie dla ciebie będzie jak kupisz hd668B, bo jak pisałeś wyżej nie potrzebujesz mikrofonu ,więc nie ma powodu byś dopłacał do hmc-631 które nie oferują oprócz mikrofonu więcej od hd668b ,a już tym bardziej nie ma powodu byś kupował gorsze hd681. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
opENDfist Posted February 25, 2014 Report Share Posted February 25, 2014 Także polecam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RedEvil Posted February 26, 2014 Report Share Posted February 26, 2014 Polecam 668B , polecono mi na tym forum, mam już je z tydzień czasu i powiem tak:Pierwsze minuty cisną w uszy, ale jak udało mi się je rozszerzyć, i poleżały mi na głowie, to są genialne, nie czuję zbytniego problemu , nic nie ciśnie, jedynie czasem mogę czuć ciepłe uszy, ale tak na prawdę są wygodne, co do brzmienia, to używam je w BF 4 i spisują się bardzo dobrze, choć z moim ubytkiem słuchu i tak pewnych dźwięków nie wyłapuję, stąd nie chcę pisać opinii na temat dźwięku, bo nie jestem wstanie usłyszeć tego co normalny człowiek ze zdrowym słuchem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...