Michalos222 Posted February 13, 2014 Report Share Posted February 13, 2014 (edited) Siema!Chcę kupić BF4. Zastanawiam się też nad premium i mam pytanie z tym związane. Czy premium jest na 12 miesięcy? Edited February 13, 2014 by Michalos222 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Foshek Posted February 13, 2014 Report Share Posted February 13, 2014 (edited) Premium kupujesz raz i nie ma ograniczenia czasowego. Dopóki twórcy nie zamkną serwerów twoje premium nadal będzie obowiązywać. Będziesz miał więc dostęp do wszystkich bonusów, dodatkowych broni, misji oraz DLC, które ukarzą się w przyszłości bez żadnych dodatkowych opłat.Z tego co widzę w sygnaturce, grałeś w BFa 3, w 4 premium jest na identycznych zasadach. Edited February 13, 2014 by Foshek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michalos222 Posted February 13, 2014 Author Report Share Posted February 13, 2014 Dzięki wielkie, bo trochę się pogubiłem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...