Jaces Posted December 9, 2013 Report Share Posted December 9, 2013 Witam, poszukuję słuchawek do SE Live with Walkman. Aktualnie mam sound magic es18, lecz w nich wysiada powoli kabel. Na oku mam takie coś : Jays a-Jays Two. Co o nich sądzicie, czy są lepsze modele w podanej kwocie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaces Posted December 9, 2013 Author Report Share Posted December 9, 2013 Hmm, interesujące są te dwa typy słuchawek podanych przez Ciebie. Jak jest z wytrzymałością kabli w tych jays a jays two i w tych 2 podanych podanych przez Ciebie. Z tych słuchawek które by się nadawały najbardziej do rapu i reggae ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaces Posted December 9, 2013 Author Report Share Posted December 9, 2013 Dzięki, za pomoc zastanowię się między jays'ami a tymi NE-770X Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dirian Posted December 10, 2013 Report Share Posted December 10, 2013 Ja bym Jaysów nie brał - grają tak sobie (M1 są zdecydowanie lepsze), do tego dla mnie były niewygodne (potrafiły wbijać się boleśnie w ucho). Kabel też taki sobie - wygląda fajnie, ale szybko zaczyna irytować. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...