kubamit Posted December 9, 2013 Report Share Posted December 9, 2013 Witam j/w chciałbym kupić headset info podane niżej Chcę wydać max 250zł. Sprzęt ma służyć do grania ale nie w gry o skupieniu słuchowym że tak powiem. Moja karta dźwiękowa : Zintegrowana realtek. Słuchawki mają być pełnowymiarowe. Słuchawki MUSZĄ mieć wbudowany mikrofon lub odłączany. Słuchawek używam w domu raczej słychać tylko ciche rozmowy i cichy komputer.Za wszystkie odpowiedzi dziękuję. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kubamit Posted December 10, 2013 Author Report Share Posted December 10, 2013 A co myślisz o siberia v2? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[Ekspert] BladyPiter Posted December 10, 2013 Report Share Posted December 10, 2013 Bez tragedii, ale nie warto. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agitopl Posted December 12, 2013 Report Share Posted December 12, 2013 Creative Tactic 3D Sigma i wyniesie Cię to nawet poniżej 200 złotych. Atrakcyjny design i niezawodność w jednym. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FreeZeOUt Posted December 12, 2013 Report Share Posted December 12, 2013 Polecam Ci Ozone rage ST. Jakość dźwięku jest bardzo dobra jak na taką cenę (za swoje dałem 120 zł), słuchawki posiadają odpinany mikrofon. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...