kozub007 Posted December 8, 2013 Report Share Posted December 8, 2013 Witam! Chciałbym was poprosić o pomoc w wyborze pada do Fify. Ma być w miarę tani i długo wytrzymać. Zastanawiam się nad Speedlink Strike 2, ale opinie są mieszane. Co wy o tym sądzicie? Z góry dziękuję. Forum umarło? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orzech767 Posted December 8, 2013 Report Share Posted December 8, 2013 Najtańszy, godny polecenia pad to Logitech F310, choć warto dopłacić do pada od x360. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kozub007 Posted December 9, 2013 Author Report Share Posted December 9, 2013 Widziałem tego pada od logitecha. Spodobał mi się, jednak będę musiał trochę do niego dopłacić. Xboxa sam kiedyś miałem i rzeczywiście ten pad jest jeden z najlepszych, ale jego cena nie wchodzi w grę. Myślę, że wybiorę tego Logitecha, bo naczytałem się o nim wiele dobrego i chyba warto jeszcze poczekać i kupić coś porządnego. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orzech767 Posted December 9, 2013 Report Share Posted December 9, 2013 Ewentualnie możesz upolować jakiegoś używanego pada od xboxa na allegro. Warto też rozważyć Logitecha F510 - od F310 różni się tylko tym, że ma wibracje, ale znam kilka osób które koniecznie muszą je mieć, więc wolę uprzedzić jeśli sam jeszcze tego nie doczytałeś. Link to comment Share on other sites More sharing options...