Radarow Posted December 6, 2013 Report Share Posted December 6, 2013 WitamPrzez kilka ostatnich dni mnie nie było a moi rodzice postanowili zrobić mi niespodzianke i dali kompa do podrasowania i jak wróciłem ujrzałem kartę (nie zam się na kartach ani ogólnie na komputerach więc wypisze informacje z pudełka) ASUS AMD Radeon HD 6670 1GB GDDR5 nie wiem czy jeszcze jakieś informacje są potrzebne. No a więc pogram sobie na tym w coś lepszego? z tego co się orientuje to się nie wykosztowali ale zawsze coś lepszego (mam nadzieję). Moją poprzednią kartą była Nvidia geforce 9800GT. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cayen Posted December 6, 2013 Report Share Posted December 6, 2013 No w nowsze gry na przyzwoitych detalach może być problem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dirian Posted December 6, 2013 Report Share Posted December 6, 2013 Karta wydajniejsza od 9800 GT, no ale bez fajerwerków. Raczej średnio sensowny upgarde. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radarow Posted December 6, 2013 Author Report Share Posted December 6, 2013 No dobra dzięki. A możecie mi jescze powiedzieć gdzie znajde nowsze sterowniki do tej karty ? bo chyba mam przestarzałe.Z Nvidi było łatwiej znaleść Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dirian Posted December 6, 2013 Report Share Posted December 6, 2013 Na stronie AMD - http://www.amd.com/pl/Pages/AMDHomePage.aspx Link to comment Share on other sites More sharing options...