Kita8000 Posted November 18, 2013 Report Share Posted November 18, 2013 Witam wszystkich! Ostatnimi czasy w moim HP Compaq nx9420 zaczął świrowac zasilacz. Gdy gram sobie spokojnie nagle ekran się zwiesza na pół sekundy zasilacz cicho ale nieprzyjemnie piszczy po czym po 5-10 sek. wszystko wraca do normy (ale też na 10 sek i tak w kółko). Nie przeszkadzałoby mi to bardzo tylko jest mały fakt że podczas tego migania strasznie spada wydajnośc komputera , spadają klatki i bardzo to denerwuje wie ktoś może o co chodzi? Zasilacz 3 od nowości ale jest oryginalny. Co ciekawe nie dzieje się tak gdy jestem np. w internecie i podczas grania w niektóre gry , a dzieje gdy gram w Sniper , ghost warrior , GTA SA i VC też zaczęło przerywac nie wiem co mam robic Link to comment Share on other sites More sharing options...
potok0709 Posted November 19, 2013 Report Share Posted November 19, 2013 Spróbuj grać na bateri i napisz czy te problemy wystapią. Link to comment Share on other sites More sharing options...