Deamon92 Posted November 14, 2013 Report Share Posted November 14, 2013 Dzisiaj mój komputer, przy dosłowie każde czynności, zaczął mnie zasypywać bluescreenami o różnych tytułach i kodach (w załączniku dodałem pliki .DMP, może ktoś coś z nich wywnioskuje).Na odatek przez to wszystko pzestał działać mi firefox, za każdym razem pokazując błąd, którego szczegóły równieć zamieszczam w załacnziku.Błagam niech znajdzie się ktoś, kto wie co pownienem zrobić, bo pracować na tym komputerze się nie da Dodatkowo przed chwilą komputer przestał "działaś", tzn po włączeniu wydawał normalne dziwięki, ale już w monitorze wyświetlała się tylko informacja o braku sygnału. Dociskając kable (przy okazji otworzyłem obudowę i podociskałem pamieci itd) zauważyłem, że w tyłu obudowy świeci się na czerwono przycisk "clr cmos", więc zresetowałem bios i po kilku próbach uruchomieniu zaczął działać. Bluescreena na razie nie ma, ale Firefox wysypuje się nadal.dump.zip Link to comment Share on other sites More sharing options...