Invar Posted November 14, 2013 Report Share Posted November 14, 2013 Witam,Mam do sprzedania Sony Xperie Z. Używana 5 miesiący. Ekran z przodu jak i obudowa bez zarysowań. Tył jak to tył ma kilka zarysowań widocznych tylko i wyłącznie pod słońcem. Na szczęście Sony zadbało i zarysowania są tylko i wyłącznie na folii którą można zmienić beż problemu. Na życzenie mogę wgrać system z najnowszej Xperii Z1. Telefon również nie był zanurzany do wody ani nie miał nigdy z nią kontaktu. Jestem jego pierwszym właścicielem.WYSYŁKA GRATIS!!! ZDJĘCIA PONIŻEJ!!!GWARANCJA DO 6.06.2015 roku!!!Zestaw zawiera :*Telefon ze zgodnym IMEI*Pudełko ze zgodnym IMEI*Faktura VAT*Karta gwarancyjna*Karta pamięci 8GB*Oryginalna ładowarka + kabel USB*Rysik*Nowe słuchawki z wymiennymi gumkami*Jeżeli ktoś chcę mogę dać Flash MXE-60(proszę spojrzeć na moją tablicę) oraz ładowarkę Fast Charge E850 + kabel USBPo więcej informacji lub po dokładniejsze zdjęcia wystarczy napisać do mnie na numer telefonu(proszę dzwonić po 14 lub SMS) lub GG(nawet jak jestem niedostępny)lub e-mail! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stillborn Posted November 21, 2013 Report Share Posted November 21, 2013 Towar sprzedany. Link to comment Share on other sites More sharing options...