EzioPL Posted November 12, 2013 Report Share Posted November 12, 2013 Witam. Słyszałem, że ostatnio rozdawali BF'a 3 i nie załapałem się na niego, dlatego liczę też, że ktoś tutaj zechce "podzielić" się kluczem. Proszę rozsądne propozycję.W grę wchodzi też zamiana, mogę zaoferować coś z najnowszego Humble Bundle. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrYoshi Posted November 12, 2013 Report Share Posted November 12, 2013 Niczego nie rozdawano. Do sieci trafił jeden klucz, który aktywował się na każdym koncie. Teraz jest już zablokowany i nie da się na nim zagrać w multi. Czyli jest bezwartościowy, nie oszukujmy się. Doradzałbym więc ostrożność. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EzioPL Posted November 12, 2013 Author Report Share Posted November 12, 2013 Wiem o tym, może źle to ująłem. Po prostu liczę na to, że nikt nie będzie sobie chciał za klucz wysokiej ceny. Klucz, który rozdawali posiadam i na pewno nie dałbym się nabrać na nic. Ale dziękuję za uwagę. Link to comment Share on other sites More sharing options...