erdemo Posted November 12, 2013 Report Share Posted November 12, 2013 Szukam słuchawek w okolicach 100zł. Oczywiście wybór jest ogromny a znaleźć coś dobrego w tej cenie ciężko. Chciałbym abyście mi doradzili jakie kupić. Ważne jest aby: - Były nauszne - Dobrze wytłumiały dźwięk - Miały regulacja głośności na kablu - Wygodne - Mogą mieć mikrofon ale nie muszą(obojętnie). Jeżeli ktoś umie mi w tej kwestii dobrze doradzić to będę wdzięczny za pomoc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
[Ekspert] BladyPiter Posted November 12, 2013 Report Share Posted November 12, 2013 Maxelle mają również niskiej jakości wtyk, który po jakimś czasie pada, ale łatwo to naprawić. Link to comment Share on other sites More sharing options...
erdemo Posted November 12, 2013 Author Report Share Posted November 12, 2013 Jestem przyzwyczajony do suwaka na kablu. Na klawiaturze nie mam specjalnych klawiszy od głośności więc jednak regulacja na kablu jest mi potrzebna. Nie muszą być najwyższej klasy w tej cenie jak nie ma. Ale żeby były warte swojej ceny, nie chce losowo wybierać gdyż kupie słuchawki za 100zł grające jak te za 30zł. I chce uniknąć takiej sytuacji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
erdemo Posted November 12, 2013 Author Report Share Posted November 12, 2013 A jak sobie wyobrażasz zmniejszanie głośności podczas gry albo zwiększenie? Tutaj już ciężej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
erdemo Posted November 13, 2013 Author Report Share Posted November 13, 2013 Jest taka opcja, ale jednak jest to upierdliwe. Ale zdecydowałem że jednak kupie Superlux bo bez kitu dużo osób je polece i mysle że znajdę coś typu osobny regulator głośności który Dzięki za rady. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dirian Posted November 15, 2013 Report Share Posted November 15, 2013 Problem rozwiązany, więc temat zamykam.W razie potrzeby otwarcia tematu, proszę o kontakt przez PW. Link to comment Share on other sites More sharing options...