Snake61 Posted November 10, 2013 Report Share Posted November 10, 2013 Cześć,Pobierając ze Steam'a Alien Rage'a, w okolicy 81% Avast wykrywa trojana Bocololo. Wg Avasta trojan ten pochodzi ze stron steampowered, a więc ze źródła z którego pobierana jest gra. Czy komuś z Was zdarzył się podobny problem? Nie wiem też czy na czas pobierania gry wyłączyć osłony Avasta bo to jego wina, a w rzeczywistości plik ten nie jest wirusem? Czy to w ogóle możliwe, aby na serwrach Steam'a były trojany? Link to comment Share on other sites More sharing options...
arturdzie Posted November 16, 2013 Report Share Posted November 16, 2013 Steam nie ma wirusów więc pewnie to wina avast.Więc póki nie pobierzesz wył avast. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snake61 Posted November 19, 2013 Author Report Share Posted November 19, 2013 Dzięki za pomoc, właśnie nie byłem pewny co do Steam'a. Też wydawało mi się to mało prawdopodobne, żeby za pośrednictwem tego programu możliwe było pobranie trojana. W takim razie wyłącze osłony Avast i spróbuje pobrać grę. Link to comment Share on other sites More sharing options...