Mishocod Posted November 5, 2013 Report Share Posted November 5, 2013 WitamW trybie multiplayer w cod ghosts posiadam nietypowy problem, otóż gdy włączę grę i dam opcje wyszukaj grę pojawia sie okno w którym mam stworzyć żołnierza, mój kolega który także tę grę zakupił ma tam opcję zaczynającą się jakoś na "s" (dalej nie pamiętam) i ta opcja to slot na żołnierza która nie wymaga specjalnych punktów którymi sie w tej grze wszystko odblokowuje. Sęk w tym że ja nie mam takiej opcji i gdy próbuję wybrać slot jeden pojawia się komunikat "nie masz wystarczającej ilości punktów dowodzenia, potrzebujesz 3 punktów" i problem w tym że żeby zdobyć te punkty muszę zagrać a aby zagrać muszę stworzyć żołnierza a żołnierza niedomogę stworzyć bo nie mam punktów bo nie mam jak ich zdobyć.Jak to rozwiązać, czy to może być bug ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mishocod Posted November 6, 2013 Author Report Share Posted November 6, 2013 ok, gdy chcę aktywować konto ghost w emailu, ten link nie jest aktywny tzn. klikam na niego i nic się nie dzieję, i jeszcze zauważyłem że w zakłądce wyniki w cod ghosts mam 2 moje konta, co jest dziwne? Jak usunać konto cod ghost i założyć nowe i gdzie pisać z takim problemem bo widzę tylko ja go mam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mishocod Posted November 6, 2013 Author Report Share Posted November 6, 2013 Ok skoro nikt nie ma podobnego problemu, to tylko mam pytanie jak bym pisał do pomocy w tej sprawie, to do jakiej pomocy technicznej, acti czy może dystrybutora i czy po angielsku bo w pudełku nie ma żadnej informacji na ten temat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lkm96k Posted November 7, 2013 Report Share Posted November 7, 2013 Jednego żołnierza masz odblokowanego z automatu, nie jest konieczne robienie konta na ich stronce by pograć. Wejdź w zakładkę Stwórz żołnierza i tam jeden ten najbardziej na górze powinien być odblokowany. Jeśli u Ciebie tak nie jest to nie mam pojęcia co może być nie tak. Możesz spróbować reinstalu jeszcze . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mishocod Posted November 7, 2013 Author Report Share Posted November 7, 2013 Reinstal był, mam tyko pytanie do kogo z tym problemem pisać bo na stronie https://support.activision.com/Contact_Usnie mam pojęcia co zrobić bo tam jest tylko chat i forum a ja chcę profesjonalną pomoc a nie pomoc graczy (forum) Link to comment Share on other sites More sharing options...
lkm96k Posted November 7, 2013 Report Share Posted November 7, 2013 Zakładka Contact Us Link to comment Share on other sites More sharing options...
lkm96k Posted November 12, 2013 Report Share Posted November 12, 2013 Poszperałem trochę i nie tylko Ty masz taki problem. Musisz poczekać na patch w którym pewnie błąd zostanie usunięty . Masz tu przykładowy temat na forum steam, może tam ktoś znajdzie sposób przed patchem http://steamcommunity.com/app/209160/discussions/0/666824801225688623/ . Według mnie temat do zamknięcia . Link to comment Share on other sites More sharing options...